Cautare

1511 de rezultate pentru "robert ilie" (6.20 secunde)
Narcisa Ilie de la Narje Cosmetics SRL din Bucuresti a participat cu un stand cu produse naturale la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Produsul sezonului este lumanrea, la 6 RON, ne-a spus Narcisa Ilie din Bucuresti.
Narcisa Ilie de la Narje Cosmetics SRL din Bucuresti a participat cu un stand cu produse naturale la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Produsul sezonului este lumanarea, la 6 RON, ne-a spus Narcisa Ilie din Bucuresti.
Parintele Ilie Cleopa, duhovnicul de la manastirea Sihastria, descrie ce se intampla cu sufletul in primele 40 de zile de la moartea omului.
Daca initial premierul a dat-o pe „no comment”, in cele din urma misterul a fost clarificat, procurorul Ilie Botos recunoscand ca a fost sunat, dar culmea, nu a suflat nimic.
Mijlocul verii coincide cu sarbatoarea inchinata Sfantului Proroc Ilie. ... Primul discurs al presedintelui Traian Basescu in fata Parlamentului, dupa cel de investire, aduce aminte de scenariul in care rolul principal il joaca Sfantul Proroc Ilie.
" Rapidul a inceput sa depinda prea mult de Rares Ilie. Daca il scoti pe Rares Ilie din ecuatie... o sa vezi ca multe goluri au plecat de la el"
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
In urma cu ceva vreme, primarul Ilie Bolojan declara la prima conferinta de presa avuta cu mass-media sportiva locala ca "nu exista director in Primarie care sa poata ramane in functie daca primarul Bolojan vrea sa-l schimbe" referindu-se la cele doua cluburi patronate de Consiliul Local.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... GHEORGHE ILIE FLORESCU s-a nascut la 8 mai 1944, in timpul unui bombardament anglo-american, in Biserica Sf.
Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Robert Turcescu:
Primarul Robert Negoita (care imi comunica zilele trecute nonsalant ca el nu se considera primar-PSD) zice ca cei din Piata Victoriei striga din cauza unor ticalosi care nu isi fac treaba si ca vrea si el sa mearga acolo si sa strige. ... Robert NEGOITA:
Robert Turcescu a anuntat ca si-a dat demisia din Realitatea Media. Jurnalistul a scris pe blogul sau ca se desparte cu greu de colegi.
Astazi, 12 Decembrie 2012 se implinesc 84 de ani de la nasterea lui Robert Noyce, inventatorul circuitului integrat (microcipul). Este dealtfel si fondatorul Intel.
Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate. Urmatoarea editie la care ii veti intalni este cea de Valentine‘s Day, intre 14 - 18 februarie 2013.
Printre titlurile citite de McKay se numara si biografia senzationala a lui Robert Moses semnata de Robert Caro, o carte care descrie in profunzime drumul unui om catre putere si dificultatea de a mentine puterea castigata.
Robert Tassen, un tanar soldat francez, este singurul supravietuitor al unui masacru care a provocat moartea fratelui sau, sub ochii lui. Orbit de dorinta de razbunare, Robert porneste singur pe urmele asasinilor.
FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S.
FARCAS) Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi.
Un astfel de critic este Robert Hastings (foto), neobositul investigator al conexiunilor dintre aparitiile OZN si armamentul nuclear. Recent el a postat pe net un articol intitulat OZN-urile desecretizate ale Canalului Smithsonian:
FARCAS) In episodul de saptamana trecuta mentionam ca Robert Hastings, neobositul investigator al conexiunilor dintre aparitiile OZN si armamentul nuclear, a postat recent un articol in care critica realizatorii unui serialul TV despre OZN-uri - UFOs Declassified -, pentru Canalul Smithsonian.
google-analytics.com